CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

ALEVIA > Tablete > Urifin 30cp + Urifin ceai gratuit

Urifin 30cp + Urifin ceai gratuit

Producator: ALEVIA

Categoria: Tablete


Susţine sănătatea tractului urinar.

38.93 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Recomandări
Susţine sănătatea tractului urinar. Contribuie la menţinerea clearance-ului urinar şi la un flux urinar optim. Ajută la menţinerea PH-ului urinar normal. Contribuie la reducerea disconfortului urinar. Ajută la protejarea celulelor şi a ţesuturilor împotriva stresului oxidative. Creşte rezistenţa organismului la factorii nocivi.


Caracteristici
Prin compoziţia lor bogată în proantocianidine, fructele de Merişor/Afin-american au acţiune benefică asupra sănătăţii şi funcţionării normale a tractului urinar. Efectele se datorează compoziţiei bogate în proantocianidine, bioflavonoide şi antioxidanţi.


Compoziţie
Extract de Merişor/Afin-American (Vaccinium Macrocarpon) 400mg.

Mod de utilizare

Câte 1 comprimat o dată sau de două ori pe zi. În situaţii deosebite se recomandă administrarea a câte 1 comprimat de 3 - 4 ori pe zi. Se recomandă consumarea a 2 litri de apă/lichide pe zi pe toată durata utilizării produsului.

 

Compoziție Ceai Urifin:

Fructe de Ienupăr (Juniperus communis), părţi aeriene de Coada-şoricelului (Achillea millefolium), părţi aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), părţi aeriene de Urzică-vie (Urtica dioica), frunze de Salvie (Salvia officinalis), cozi de Cireş (Cerasus avium).

 Mod de utilizare

Uz intern: Adulţi: 3 - 4 căni pe zi, între mese. Cure de câte 4 - 8 săptămâni. 


Precauții și contraindicații
Contraindicat în caz de alergie la aspirină, gastrită atrofică, diabet, hipoclorhidrie, litiază renală. Poate interacţiona cu anticoagulante (Warfarină), inhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanţi ai receptorilor histaminici de tip II (Cimetidină, Ranitidină) la administrare concomitentă. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. În cazul infecţiilor urinare acute, Urifin rapid nu înlocuieşte tratamentul cu antibiotice, dar poate fi utilizat împreună cu acestea. Conţine o sursă de fenilalanină.


Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!