CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

ALEVIA > Tablete > Ginkana Memento 60cp + Complex B Forte 30 cp gratis Alevia

Ginkana Memento 60cp + Complex B Forte 30 cp gratis Alevia

Producator: ALEVIA

Categoria: Tablete


Ginkana Memento este un produs recomandat elevilor şi studenţilor, precum şi persoanelor care lucrează la birou şi au o activitate predominant intelectuală, care necesită atenţie, concentrare şi memorare

43.98 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Ginkana Memento


 Caracteristici:
Ginkana Memento este un produs recomandat elevilor şi studenţilor, precum şi persoanelor care lucrează la birou şi au o activitate predominant intelectuală, care necesită atenţie, concentrare şi memorare. Ginkgo biloba susţine circulaţia sangvină de la nivelul creierului până la cel al extremităţilor. Guarana contribuie la reducerea oboselii mentale. Magneziul şi Vitamina B6 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, precum şi la menţinerea sănătăţii psihice. 

Efecte:
• Pentru susţinerea puterii de concentrare și a capacităţii de memorare în perioadele de efort intelectual intens (Ginkgo biloba și Guarana)
• Pentru protejarea organismului împotriva stresului și oboselii (Magneziu şi Vitamina B6)

Compoziţie per 2 comprimate: 
Guarana 140mg (Paullinia cupana extract 16% cafeină), Ginkgo biloba 120mg (extract cu 24% ginkgoflavone şi 6% terpene lactone), Magneziu (carbonat de magneziu) 80mg,  Vitamina B6 2,1mg.
 
Mod de utilizare:
Câte 1 comprimat dimineaţa sau câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz.

 

Complex B Forte


 Caracteristici:
Complexul de Vitamine B contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice. 30 comprimate.


Efecte:
• Creşte rezistenţa la stres şi oboseală a organismului (Vitaminele B2, B6 şi B12)
• Contribuie la metabolismul energetic normal (Vitaminele B1, B2 şi B12).

Compoziţie:
Vitamina B1 1,65 mg, Vitamina B2 2,1 mg, Vitamina B6 2,1 mg, Vitamina B12 3,75 μg, Biotină 75 μg, Acid pantotenic 9 mg, Acid folic 300 μg, Niacină 24 mg.

Mod de utilizare:
Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Precauţii:
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu probleme de coagulare a sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentelor cu anticonvulsivante, anticoagulante.


Aceste produse sunt suplimente alimentare. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!