CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

ALEVIA > Tablete > Vitamine si multiminerale 30 cp + Vit C macese 20 cp

Vitamine si multiminerale 30 cp + Vit C macese 20 cp

Producator: ALEVIA

Categoria: Tablete


Toate componentele produsului sunt esentiale pentru functionarea in conditii optime a organismului uman. Aceasta asociere ofera organismului vitalitate si energie.

24.58 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Vitamine si multiminerale 30 cp

Descriere:
Toate componentele produsului sunt esentiale pentru functionarea in conditii optime a organismului uman. Aceasta asociere ofera organismului vitalitate si energie. 

Recomandări:
In stari de oboseala, slabiciune, epuizare, pentru cresterea performantelor fizice si mentale, regimuri alimentare, vegetarienilor, in efort fizic la sportivi si pentru cei care efectueaza munci grele, in infectii, perioada de crestere la copii.
Compoziţie:
Calciu 140mg, Vitamina C 80mg, Magneziu 66.25mg, extract de Ginseng 30mg, extract de Sâmburi de struguri 20mg, extract de Măceș 20mg, extract de Guarana 15mg, Vitamina PP 16mg, Vitamina E 12mg, Fier 7mg, Acid pantotenic 6mg, Zinc 5mg, Vitamina B2 1.4mg, Vitamina B6 1.4mg, Vitamina B1 1.1mg, Mangan 1mg, Vitamina A 800μg, Cupru 0.5mg, Vitamina B9 200μg, Vitamina K1 75μg, Iod 75μg, Seleniu 55μg, Molibden 50μg, Biotina 50μg, Crom 20μg, Vitamina D3 5μg, Vitamina B12 2.5μg 
Mod de administrare:
1-2 comprimate pe zi la mese.

 

Vit C macese 20 cp

Recomandări:
Prevenirea racelii in sezonul rece, adjuvant in tratarea racelii, astenie si oboseala.
Compoziţie:
Extract de macese (Rosa canina) cu 48-52 % vitamina C 200 mg
Descriere:
Principalul element valoros al maceselor este acidul ascorbic, adica vitamina C. Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C joaca un rol esential in procesele metabolice fundamentale si anume in reactiile de oxido-reducere si in respiratia celulara. Macesele cresc rezistenta capilarelor sanguine , care devin astfel mai putin fragile. Numar comprimate 20.
Mod de administrare:
3-4 comprimate pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic
 
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!