CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

DACIA PLANT > Tablete > Ginkana Ginkgo 50+ 30cp + 30cp gratis Alevia

Ginkana Ginkgo 50+ 30cp + 30cp gratis Alevia

Producator: DACIA PLANT

Categoria: Tablete


Pentru îmbunătăţirea circulaţiei şi redobândirea vitalităţii, în special persoanelor peste 50 de ani.

27.35 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Caracteristici
Acest produs se recomandă persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani. Ginkgo biloba contribuie la menţinerea fluxului de sânge spre creier și susţine funcţiile psihice. Ginsengul adaptează organismul la condiţiile de stres și îl revigorează.


Compoziţie
Ginkgo biloba 40mg (extract standardizat de calitate înaltă 24% ginkgoflavone, 6% lactone terpenice), Ginseng panax 40mg (extract standardizat de calitate înaltă 5% ginsenozide).


Mod de utilizare
Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa și la prânz, preferabil cu 1 oră înainte de masă. Se poate lua permanent, cu pauză de 2 săptămâni la fiecare 3 luni de cură.


Precauţii și contraindicații
Contraindicat persoanelor cu intoleranţăla lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate, celor care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.


Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!