CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

ALEVIA > Tablete > Ginkana Ginkgo biloba 40mg 30cp + 30 cp gratis Alevia

Ginkana Ginkgo biloba 40mg 30cp + 30 cp gratis Alevia

Producator: ALEVIA

Categoria: Tablete


Ginkana Ginkgo Biloba are o influență pozitivă crescută asupra circulației sanguine și vaselor de sânge.

19.51 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Recomandări
Îmbunătățește funcțiile psihice în general, concentrarea și creativitatea, are efect antioxidant încetinind procesul îmbătrânirii , la vârstnici ameliorează funcțiile cerebrale în caz de scădere a memoriei, intelectuale, indispoziției, amețelii, este util celor cu tulburări circulatorii periferice ( mâini și picioare reci).


Caracteristici
Ginkana Ginkgo Biloba are o influență pozitivă crescută asupra circulației sanguine și vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremitățile membrelor.


Compoziţie
Ginkgo Biloba (extract standardizat cu 24% ginkgoflavone, 6% lactone terpenice) 40mg, Vitamina E 5mg.


Mod de utilizare
Câte 1-2 comprimate pe zi, de preferabil până la 18.00.


Precauţii și contraindicații
Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12ani, persoanelor cu hemofilie, probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante. Contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.


Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!