CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

ALEVIA > Pulberi > Gripalin 20 plicuri 1+1 gratis Alevia

Gripalin 20 plicuri 1+1 gratis Alevia

Producator: ALEVIA

Categoria: Pulberi


Reducerea manifestărilor neplăcute care afectează respiraţia în timpul sezonului rece sau în perioadele intersezoniere.

29.12 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Recomandări
Reducerea manifestărilor neplăcute care afectează respiraţia în timpul sezonului rece sau în perioadele intersezoniere. Susţinerea capacităţii de apărare a organismului. Uşurarea respiraţiei prin eliminarea secreţiilor bronşice. Protejarea mucoaselor căilor respiratorii superioare.


Caracteristici
Salcia contribuie la funcţionarea normală a proceselor de sudoraţie. Echinacea şi propolisul susţin sănătatea căilor respiratorii superioare şi ajută la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului. Lemnul-dulce ajută la fluidificarea secreţiilor bronşice şi contribuie la menţinerea sănătăţii cavităţii bucale şi a gâtului. Vitamina C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.


Compoziţie
Extract de Salcie (Salix alba) 250mg, extract de Lemn dulce 110mg, Vitamina C 60mg, Propolis 50mg, extract de Echinacea purpurea 10mg


Mod de utilizare
Adulţi: câte 1 plic de 4 ori pe zi
Copii peste 12 ani: câte 1 plic de 2-3 ori pe zi
Se golește conţinutul plicului într-un pahar, se adaugă 200ml apă caldă, se amestecă și se bea imediat.


Precauţii și contraindicații
Contraindicat persoanelor sensibile la salicilaţi sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat persoanelor alergice la propolis și/sau alte produse apicole. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Conţine o sursă de fenilalanină.


Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!