CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

DACIA PLANT > Tablete > Ginkana Ginkgo biloba 120mg 30cp + 30 cp gratis Alevia

Ginkana Ginkgo biloba 120mg 30cp + 30 cp gratis Alevia

Producator: DACIA PLANT

Categoria: Tablete


Ginkgo biloba susţine circulaţia sangvină de la nivelul creierului până la cel al extremităţilor.

39.81 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Recomandări
Susţine puterea de concentrare şi capacitatea de memorare. Susţine circulaţia sangvină cerebrală şi periferică, atenuând senzaţiile de „ţiuit în urechi”, ameţeli şi de „mâini şi picioare reci”. Contribuie la menţinerea funcţiilor psihice la persoanele de vârsta a III-a. Participă la neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară.


Compoziţie
Lactoză monohidrat (agent de încărcare), extract hidroalcoolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba (cu 24% ginkgoflavone și 6% lactone terpenice), celuloză microcristalină (agent de încărcare), poliplasdonă XL (stabilizator), talc (agent antiaglomerant), stearate de magneziu (agent antiaglomerant).


Mod de utilizare
Câte 1 comprimat pe zi sau la recomandarea medicului.


Precauţii și contraindicații
Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu hemofilie, problem de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante. Contraindicat persoanelor cu intoleranţăla lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.


Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!