CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

HERBAGETICA > Tablete > Ca Mg Se Si cu Alga AFA 60cps + 30cps

Ca Mg Se Si cu Alga AFA 60cps + 30cps

Producator: HERBAGETICA

Categoria: Tablete


Crește imunitatea organismului, prezintă efecte benefice în stări de oboseală și extenuare, susține procesul de regenerare celulară.

45.62 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Descriere

Complex cu formulă exclusivă de vitamine și minerale 100% naturale și  Alga AFA - cel mai puternic stimulator vegetal. Extrase din plante, drojdii și alge, vitaminele și mineralele vii au efecte benefice asupra organismului, cu rol de menținere a sănătății acestuia și prevenire a procesului de îmbolnăvire. 

Datorită conținutului bogat de nutrienți, Alga AFA hrănește organismul în întregime la nivel celular și întărește sistemul imunitar.

Alga calcaroasa prezintă un conținut ridicat de oligoelemente și minerale, fiind considerată cea mai eficientă formă de calciu, foarte bine asimilată de către organism.

Calciul organic care provine din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare.Foarte ușor asimilat de către organism, ameliorează rapid bolile produse de deficitul său.

Magneziul organic menține sănătatea sistemului nervos, a dinților, mușchilor și oaselor. Reprezintă în același timp un bun detoxifiant, cu rol important în eliminarea metalelor grele și a chimicalelor din organism.

Seleniul organic se dovedeste un bun antioxidant și antitumoral, îmbunătățind în același timp caracteristicile sistemului imunitar.

Siliciul organic sau "mineralul frumuseții" încetineste procesul îmbătrânirii și asigură elasticitatea colagenului diminuând durerile articulare. De asemenea, deține un rol important pentru sănătatea oaselor, facilitând absorbția de calciu la nivelul acestora.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr  AA7465/01.04.2014.

Compoziție per capsulă:

Alge marine calcaroase (Lithothamnion sp.)-extract standardizat cu 30% Ca si 2.2% Mg - 105,30 mg

Magneziu marin standardizat cu 55% Mg - 105,30 mg

Coada calului (Equisetum arvense) - extract standardizat cu min. 7% Si - 54,76 mg

Alga AFA organica (Aphanizomenon flos-aquae) - 42,12 mg

Drojdie de bere - extract standardizat cu 2000ppm Se - 42,1 mg

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscată și inactivată - 42,12 mg

Coada-calului (Equisetum arvense) - 29,48 mg 

Administrare:

Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi

Copii: 1 capsulă de 2 ori pe zi

Precauții: A se administra cu precauţie femeilor însărcinate sau care alăptează.

Contraindicaţii: Nu se cunosc.

Produsul a fost adaugat in cos!