CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

HERBAGETICA > Tablete > Alergonat 60cps + 30cps

Alergonat 60cps + 30cps

Producator: HERBAGETICA

Categoria: Tablete


Reduce şi elimină inflamaţiile şi alergiile, stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar, detoxifică organismul.

38.86 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Descriere

Complex format din extracte standardizate de plante cu rol antiinflamator, antihistaminic şi imunomodulator care ajută organismul să se adapteze factorilor externi.

Extractul pulbere  reprezintă cea mai utilă formă de administrare a unei plante medicinale. Produs 100% natural, are o putere ridicată de absorbţie în organism, fiind de zece ori mai puternic ca şi beneficii decât pulberea simplă din plante.

Extractul de Trei fraţi pătaţi este recunoscut pentru rolul său în terapia diferitelor tipuri de alergii. De asemenea, conţinutul de vitamina A şi C, flavonoizi şi carotenoizi îl recomandă ca un bun detoxifiant, cu efect diuretic şi de neutralizare a radicalilor liberi din sânge.

Pe lângă rolul antialergic, extractul de Acerola funcţionează ca un bun depurativ natural, favorizând îndepărtarea toxinelor din corp, producerea de bacterii benefice şi întărirea sistemului imunitar. 

Extractul de Lemn-dulce, numit şi “cortizon natural”, este recomandat în diferite afecţiuni ale sistemului imunitar, ajută organismul în lupta cu răceala şi alergia. De asemenea, calmează tusea şi favorizează funcţionarea eficientă a căilor respiratorii.

Pulberile de Urzică, Coada calului şi Anghinare măresc efectul extractelor menţionate.Urzica este utilizată frecvent în afecţiuni de rinită alergică şi astm. Coada calului deţine un rol important antiseptic şi antimicrobian iar Anghinarea purifică organismul, favorizând eliminarea toxinelor din celule şi ţesuturi.

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvolatare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr.6261/2011.

Compoziţie per capsulă:

Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) extract 4:1 - 86,10 mg

Urzică (Urtica dioica) pulbere din rădăcini - 42,90 mg  

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizină - 21,30 mg

Coada calului  (Equisetum arvense) pulbere din părţi aeriene - 42,90mg

Lemn-dulce   (Glycyrrhiza glabra) pulbere din rădăcini - 42,90 mg

Acerola  (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C natural - 21,30 mg

Anghinare   (Cynara scolymus) pulbere din Frunze - 21,30 mg

Cicoare  (Cichorium intybus) extract 4:1 - 21,30 mg

Administrare:

Adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi

Copii: 1 capsulă de 2 ori pe zi

Pentru afecţiuni acute sau foarte grave se poate  mări doza

Contraindicaţii: Nu este recomandat a se administra în perioada sarcinii,  în afecţiuni de ciroză hepatică decompensată sau în cazul utilizării de contraceptive.

Produsul a fost adaugat in cos!