CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

HERBAGETICA > Tablete > Calciu organic alga calcaroasă 60cps + 30cps

Calciu organic alga calcaroasă 60cps + 30cps

Producator: HERBAGETICA

Categoria: Tablete


Ajută la buna coagulare a sângelui, împiedică procesele de demineralizare, susține sănătatea oaselor, a dinților și a sistemului muscular.

38.86 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Descriere:

Calciul organic , compus vital încă din primele zile de viată, este asimilat foarte rapid de către corpul uman, restabilind funcționarea normală a organismului în urma posibilelor  carențe.

Extras din algele calcaroase, calciul organic împiedică procesele de demineralizare și ajută echilibrarea hormonală, asigurând starea de bine a organismului.

Extractul pulbere reprezintă în prezent cea mai puternică modalitate de administrare a plantelor medicinale, de 10 ori mai puternic în comparație cu pulberea simplă din plante, fiind asimilat foarte rapid de către organism.

Alga calcaroasă reprezintă un complex important de oligoelemente și minerale. În plus, componența de magneziu și fosfor pe care o conține, susține metabolizarea eficientă a calciului.

Cel mai mare procent de calciu din organism (99%), se găsește în oase și dinți.

Complexul de calciu, siliciu, fosfor și magneziu organic asigură strălucirea și duritatea dinților. La nivelul oaselor, sunt răspunzătoare de rezistența și elasticitatea acestora. Calciul din sânge echilibrează nivelul de hormoni, stabilind normalitatea bătăilor inimii, transmisiei comenzilor către mușchi și coagulării sângelui.

În strânsă legătură cu reglarea greutății corporale, calciul influențează arderea grăsimilor micșorând procentul de grăsime depozitată.De asemenea, iși dovedește beneficiile în cazul sindromului premenstrual la femei.

Carențele de calciu din organism pot avea ca efect stări de oboseală generalizată, irascibilitate și dificultate a controlului emoțiilor.Ulterior, acestea pot fi însoțite de diminuarea capacității de efort, insomnii sau crampe musculare.

Deficitul de calciu din organism este răspunzător de apariția rahitismului la copii și a spasmofiliei la adulți. 

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr.7482/ 22.02.2013.

Compoziție per capsulă:

Alge-marine  (Lithothamnion sp.) standardizat cu min. 30% Calciu si 2% Magneziu - 600 mg

Administrare:

Adulți: 4 capsule pe zi

Copii: 3 capsule pe zi

Contraindicaţii: Hipercalcemie.

Produsul a fost adaugat in cos!