CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

HERBAGETICA > Tablete > Ginkgo 120 stem 60cps + 30cps

Ginkgo 120 stem 60cps + 30cps

Producator: HERBAGETICA

Categoria: Tablete


Ginkgo Stem combină cea mai intensă concentrație de Ginkgo biloba, 120 mg, extract standardizat 50:1 cu Alga AFA, cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem.

65.89 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

 Extractul de Ginkgo biloba îmbunătățește circulația sângelui atât la nivelul creierului, cât și la nivelul membrelor, atenuând senzațiile de ”țiuit în urechi”, amețeli și de ”mâini și picioare reci”. 

Alga AFA, datorită acidului glutamic, contribuie la mărirea capacității de concentrare, la îmbunătățirea atenției și nu în ultimul rând, la creșterea capacității de memorare. Mai mult, numeroasele proteine din Alga AFA reprezintă o adevărată hrană pentru creier, contribuind la reînnoirea și repararea transmițătorilor neuronali. Alga AFA este concentrată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 și betacaroten. Aceste vitamine, alături de betacaroten, unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, ajută la eliminarea efectelor nocive ale stresului.

Ganoderma îmbunătățește funcția cortexului și previne senilitatea, contribuind totodată la menținerea unei stări de bine, datorită proprietății sale adaptogene. În plus, reduce starea de oboseală și ameliorează simptomele specifice insomniei, depresiei și anxietății.

Ginsengul Chinezesc are abilitatea de a regenera rețelele neuronale, fiind un real ajutor în afecțiuni precum Sindromul Down sau Alzheimer. Acesta alungă stările de oboseală cronică, oferind aportul energic necesar și îmbunătățind gândirea abstractă și timpul de reacție la persoanele în vârstă.

Ginsengul Siberian este eficient în creșterea acuității mentale și îmbunătățește performanțele funcției cognitive. De asemenea, este un bun adjuvant în tulburările nervoase și emoționale.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr 8627/04.04.2014.

Contribuie la: îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, îmbunătăţirea memoriei de scurtă şi de lungă durată, conservarea funcţiei cognitive odată cu înaintarea în vârstă, îmbunătăţirea microcirculaţiei sangvine periferice, meţinerea stării de bine, protejând organismul de stres, neutralizează efectele radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară, menţinerea vederii normale, regenerarea celulară a sistemului nervos

Compoziție per 1 capsulă:

Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) extract 50:1 cu 24% ginkgoflavonoide şi 6% ginkgolide - 120 mg

Ginseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus) - 65 mg

Ashwagandha/Ginseng Indian (Withania somnifera) extract 4:1 - 35 mg

Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 - 35 mg 

Ginseng Chinezesc (Panax Ginseng) - 65 mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) - 40 mg

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine - 20 mg

Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine - 20 mg.

Administrare copii:14 - 18 ani: 1 capsulă / zi.

Administrare adulți: 1 capsulă / zi.

Precauţii: nu se cunosc.
Contraindicaţii: nu se cunosc.

Produsul a fost adaugat in cos!