CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

ALEVIA > Tablete > Ginseng siberian 250mg 30cp + 30 cp gratis Alevia

Ginseng siberian 250mg 30cp + 30 cp gratis Alevia

Producator: ALEVIA

Categoria: Tablete


Crește energia și vitalitatea îmbunătățind activitatea fizică și mentală, reduce stresul și oboseala, încetinește procesul de îmbătrânire, îmbunătățește performanța sexuală.

24.87 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Caracteristici
Ginsengul Siberian, una din cele mai prețioase plante, este recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante. Are și proprietăți imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimulează funcția sexuală și crește libidoul.


Compoziţie
Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus>0.4%) 250mg


Mod de utilizare
Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.


Precauţii și contraindicații
Contraindicat persoanelor cu hipertensiune arterială, intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Poate interacţiona cu antidiabetice, anticoagulante, antitrombotice, antiagregant-plachetare sau digoxină la administrare concomitentă, potenţând efectul acestora.În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.


Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Produsul a fost adaugat in cos!