CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

HERBAGETICA > Tablete > Immunity stem 60cps + 30cps

Immunity stem 60cps + 30cps

Producator: HERBAGETICA

Categoria: Tablete


Stimulează sistemul imunitar, protejează organismul împotriva stresului fizic, psihic și oxidativ.

65.89 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Contribuie la stimularea producției de Celule Stem adulte, îmbunătățirea sistemului imunitar. Această formulă protejează ficatul de acțiunea virușilor, a medicamentelor toxice.

Alga Afaeste cel mai puternic stimulator de Celule Stem. Celulele Stem stau la baza formării tuturor ţesuturilor şi organelor. Acestea sunt prezente în perioada intrauterină (Celule Stem embrionare), dar şi după naştere (Celule Stem adulte). Celule Stem contribuie și la refacerea organismului.

Extractul de Ganoderma întărește capacitatea organismului de a lupta cu infecţiile. Este bogată în antioxidanţi, susține capacitatea de vindecare a organismului şi întărește sistemul imunitar.

Ginsengul Siberianeste un tonic imunitar și oferă organismului suportul necesar în lupta cu stările de răceală şi gripă.

Extractul de Gheara mâţei contribuie la îmbunătăţirea sistemul imunitar și protejează organismul de agenţii patogeni. Mai mult, poate fi folosit ca adjuvant în terapiile antitumorale, având capacităţi de susţinere a diviziunii celulare sănătoase.

Spirulina şi Chlorella sunt bogate în vitamine, minerale, antioxidanţi, dar şi un bun tonic pentru organism. Aceste alge stimulează producerea de anticorpi şi imunitatea.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare- IBA, Notificare nr. 5937/16.09.2011.

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA (Aphnizomenon flos-aquae) - 87,5 mg

Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract cu 0,8% eleutherozide - 87,5 mg

Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 - 87,5 mg

Astragalus (Astragalus membranaceus) - 26 mg

Gheara mâţei (Uncaria tomentosa)- 26 mg

Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine - 17,5 mg

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine - 17,5 mg.

Administrare adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Administrare copii: 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Precauţii: a se administra cu prudenţă persoanelor care au suferit operaţie de transplant de organe sau urmează tratament cu imunomodulatoare. Poate interacţiona cu produse cu efect anticonvulsivant, antiagregant-plachetar, anticoagulant sau cu Digoxina, la administrare concomitentă.

Contraindicaţii: contraindicat persoanelor hipertensive.

Produsul a fost adaugat in cos!