CAUTA PRODUS

Coșul tău

0 produse

0 lei

0

HERBAGETICA > Tablete > Zeolit 60cps + 30cps

Zeolit 60cps + 30cps

Producator: HERBAGETICA

Categoria: Tablete


Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, inhibă dezvoltarea celulelor maligne, chelator al metalelor grele și al ureei.

38.86 lei

TVA inclus
ADAUGA IN COS

Detalii produs

Zeolitul este un mineral, ce s-a format cu milioane de ani în urmă, ca urmare a interacțiunii dintre lava fierbinte emisă de către vulcani și apa de mare.

Contribuie la: reglarea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor din organism, eliminarea metalelor grele, oprirea dezvoltării celulelor maligne, reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei și radioterapiei.

Zeolitul menține echilibrul PH-ului prin limitarea acidității, fiind astfel un ajutor de nădejde în boli precum: hiperaciditate, candidoză sau artrită. Contribuie și la creșterea cantității de oxigen și a nivelului energetic. Zeolitul reglează secrețiile digestive, având efect benefic asupra țesuturilor epiteliale ce protejează stomacul. Acest mineral reprezintă cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactivă a organismului. Are efect antitumoral, deoarece după ce ajunge în organism se atașează de celulele maligne pe care le distruge.

Zeolitul este indicat bolnavilor de cancer, reducând efectele adverse severe ale chimioterapiei și ale radioterapiei.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5500/ 28.02.2012.

Compoziție per 1 capsulă:

Tuf zeolitic mineralizat, extract standardizat cu 83% clinoptilolit - 600 mg.

Administrare adulți: 1 capsulă de 4 ori pe zi.

Administrare copii: 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Precauţii și contraindicații: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate inactiva unele metale (de ex. litiu) din medicamente sau suplimente alimentare la administrare concomitentă.

Produsul a fost adaugat in cos!